ANGR

Asociația Națională a Ghizilor din România

Home

Bine ați venit pe site-ul Asociației Naționale a Ghizilor din Româna (ANGR), asociație non guvernamentală și non profit, care grupează în rândurile ei, profesionisti ai turismului intern și internațional, asociind tinerețea, exuberanța și energiile pozitive, cu experiența, cunoștintele, cultura și bucuriile cunoașterii .

Site-ul ANGR, vă va facilita cunoașterea activitatii acestei asociații, precum și contactele cu membrii ei. Membrii noștri sunt atestați de Ministerul sau Autoritatea din România cu atribuții în turism, și sunt îndreptățiți prin aceasta să conducă circuite, sejururi turistice și tururi de oraș în România, profesioniști ce vă vor oferi întotdeauna informații corecte și vă vor dezvălui farmecul inedit al locurilor vizitate.

Activitatea asociației noastre se desfășoară în parteneriat cu organisme de prestigiu în domeniul turismului, precum THR – școala de formare și perfecționare în turism, hoteluri și restaurante – TRAVEL MIX CHANEL – singurul canal de televiziune specializata in turism din Romania – TRAVELLER MAGAZIN – revista care vă prezintă cele mai noi evenimente în domeniul turismului și INVITATION TRAVEL – agenție de turism intern și international.
În același timp, ANGR dorește să continue vechile colaborări și să stabilească legături cu asociațiile similare de profil din România, din dorința de a extinde legăturile multiculturale ale ghizilor noștri.
Cu stimă,
Colegiul Director al ANGR