ANGR

Asociația Națională a Ghizilor din România

Convocator 27 februarie 2019

3 years ago, Written by , Posted in Administrative
convocator2019

Dragi colegi,

Începutul anului 2019 aduce câteva noutăţi în ANGR. Pentru a le afla împreună vă aşteptăm la Adunarea Generală Anuală ce va avea loc Miercuri 27 februarie, la Muzeul George Enescu. Începem la orele 17,00.

Vom vorbi despre:

- Activitatea comitetului director pe anul 2018 şi buget
- Necesitatea găsirii unui nou sediu pentru Asociaţie
- Reluarea activităţilor practice ale ANGR (vizite, documentare, prezentări) –aşteptăm sugestii dar şi persoane care să se implice în derularea proiectelor cu sprijinul ANGR

Vă reamintim că în cadrul Adunării vor avea loc alegerile pentru funcţiile de preşedinte ANGR şi membri ai Consiliului Director. Sperăm să fie cât mai mulţi candidaţi noi, întrucât câţiva actuali componenţi ar dori să se retragă din funcţiile ocupate în ultimii 2-6 ani.

ANGR există datorită ghizilor dar şi pentru ghizi şi se mişcă/ evoluează datorită muncii voluntare a ghizilor implicaţi dar şi cu sprijinul oferit de plata cotizaţiilor dvs. anuale – 150 RON pentru 2019, plătibili în cadrul Adunării. De asemenea, de anul acesta fiecare membru va achita un supliment de 10 RON, taxa federaţiei FNGTR (conform deciziei majorităţii la Adunarea din 2018).

Vă aşteptăm cu idei şi sprijin logistic!!!
Consiliul Director ANGR