ANGR

Asociația Națională a Ghizilor din România

Noutăţi ANGR pe anul 2016

6 years ago, Written by , Posted in Administrativ
foto_comunicat

Dragi colegi,

Cu mare plăcere vă transmitem la început de an câteva noutăţi:

  • Membrii Consiliului Director al ANGR au fost incluşi la sfârşitul anului trecut în Comisiile Consultative ale ANT pentru a participa la elaborarea noii legi a turismului.
  • ANGR a semnat pe 16 ianuarie, la Conferinta Ghizilor de Turism de la Sinaia, împreună cu alte 9 asociaţii de profil din ţară, documentul de înfiinţare a Federaţiei Naţionale a Ghizilor din România

Mai multe detalii despre cele de mai sus dar si despre celelalte iniţiative ANGR vor fi prezentate la întâlnirea asociaţiei din luna februarie. Data şi locaţia evenimentului vor fi anunţate în curând.

Până atunci însă reamintim că ANGR există datorită ghizilor dar şi pentru ghizi şi se mişcă/ evoluează datorită muncii voluntare a ghizilor implicaţi dar şi cu sprijinul oferit de plata cotizaţiilor dvs. anuale.

Dacă doriţi să ne sprijinim în continuare vă aşteptăm cu plata cotizaţiilor restante pe anul 2015. Strada Frumoasă nr.56, în fiecare Joi de la 15 la 17, cu un telefon în prealabil – Dn Moscu 0744332782. De asemenea cotizaţiile pe anul 2016 (aceiaşi 150 RON pe an) se vor achita până la sfârşitul lunii februarie, după care vom opera modificările necesare pe site.

COMITETUL ANGR mulţumeşte membrilor pentru sprijin şi interes.